Tags

Related Posts

Share This

BRIAN’S DOG HOUSE

Листајќи ги актуелните кич насловни на американските стрип изданија може слободно да се констатира дека скоро сите компании кои се занимаваат со издаваштво максимално го експлоатираа ликот на новоизбраниот преседател Obama. Со или без негова дозвола, не е важно, ни од правен ни од популистички аспект. Не е ни прв ни последен. И Regan го имаше своето култно стрип-деби во Miller-овиот “The Dark Knight Returns”, George W. Bush во “Ultimates” итн…

Колумната може да ја прочитате ТУКА.

Коментари може да оставате ТУКА.