MAGIC DAYS IN SKOPJE

ЈАВЕН ПОВИК ДО СИТЕ МЛАДИ И ПОСТАРИ ТАЛЕНТИ:
НЕДЕЛА 29 АПРИЛ ДА ЦРТАМЕ ЛИКОВИ ОД ФАНТАЗИЈАТА,ОРУЖЈА;МОНСТРУМИ И ДРУГО.
САЕМ НА КНИГАТА-ШТАНД НА ГОБЛИН-СТРИП РАБОТИЛНИЦА ВОДЕНА ОД ДАМЈАН МИХАИЛОВ И ЗДРАВКО ГИРОВ!

Повеќе инфо ТУКА!

гоблин работилница