Tags

Related Posts

Share This

АЈВАРМЕН! – стрип промоција!

АЈВАРМЕН е стрип албум креиран од Давор Драмиќанин и Игор Јовчевски, со стрипови и од гостувачките автори Никола Темков, Ристо Манасиев, Дамјан Михаилов, Здравко Гиров и Тхе Мичо, кои во секоја епизода даваат посебен печат на ликот, секој во својот стил. Тоа е збир од повеќе кратки приказни за стрип јунакот Ајвармен, кои се подредени во своевидна хронологија и опишуваат една целосна приказна.

Петок – 27 февруари – 20.00 часот- КАфе “Ли”

Повеќе инфо ТУКА!

 

ајвармен