“БЕА НЕКОГАШ СУПЕРХЕРОИТЕ”: ДОКУМЕНТАРЕЦ ЗА СУПЕРХЕРОИТЕ ОД СТРИПОВИТЕ!

Документарен филм за суперхероите во стриповите. Повеќе внимание се обрнува на издавачката куќа Марвел, но се спомнуваат и останатите издавачки куќи и нивните суперхерои.

Видеото може да го погледнете ТУКА.

29.03.2011

29.03.2011