“ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО НХК”

“ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО НХК”: НОВА МАНГА НА МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК! Манганација продолжи со работа и веќе го започна својот втор посериозен проект, а тоа е преводот на серијалот „Добредојдовте во НХК“.

Повеќе инфо ТУКА.