Tags

Related Posts

Share This

Драгонеро број 4

#‎Драгонеро‬ бр. 4
Наслов: „Мрачната тврдина“
Текст: Luca Enoch и Stefano Vietti
Илустрација: Giuseppe Matteoni и Luca Malisan
Во продажба на киосците ширум Македонија, Бункер, Југотон и книжарниците на Топер. Конечно :D

драгонеро 4