Tags

Related Posts

Share This

Загор број 12!

‪Загор‬ бр.12
Наслов: „Плезент Поинт“
Текст: Ade Capone/Moreno Burattini
Илустрација: Gallieno Ferri/Marco Verni
Во продажба на киосците ширум Македонија, Бункер, Југотон и книжарниците на Топер

Повеќе информации ТУКА!

 

загор број 12