Tags

Related Posts

Share This

ИЗЛОЖБА НА ДАРКО БОГДАНОВ

Оваа сабота, 28ми мај, со почеток во 20:00 часот, во кафе “Ли“, ќе биде отворена изложбата на Дарко Богданов со наслов “Нека биде… графика”. Повеќе информации ТУКА.