НОВИ СТРИПОВИ ВО ИКОНА!

Листа на нови стрипови и цени во книжарницата “ИКОНА”
5 RONIN
ASTONISHING THOR
FIRST X-MEN
ASTONISHING SPIDER-MAN AND WOLVERINE
Lucky Luke
Thorgal
…и многу други.Повеќе инфо ТУКА!

ново во икона