Стрип промоција!

Промоција на ЧУВАРИТЕ НА ВЕЧНАТА СВЕТЛИНА, ПРВИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ и УЧИТЕЛОТ ОД СМИЛЕВО
Издавачката куќа СТРИП КВАДРАТ со задоволство ве поканува во ПЕТОК, 23-ти Јануари, во 20 часот, во Кафе ЛИ, да дојдете на промоцијата на нивните најнови три изданија, стрип албумот ЧУВАРИТЕ НА ВЕЧНАТА СВЕТЛИНА, и сликовниците ПРВИОТ ПРЕТСЕДАТЕЛ и УЧИТЕЛОТ ОД СМИЛЕВО.

Воедно, на истиот ден стрип авторот Игор Јовчевски ќе ја отвори и неговата изложба на стрип табли од албумот ЧУВАРИТЕ НА ВЕЧНАТА СВЕТЛИНА, во просториите на Кафе ЛИ.
Повеќе информации ТУКА!

стрип промоција