Tags

Related Posts

Share This

Stan Lee & Jim Lee: Comic Book Greats

Уште еден празник за сите љубители на стрипот. Легендата на американскиот стрип, и татко на Marvel Comics, Stan Lee, во разговор со еден од најголемите илустратори на сите времиња Jim Lee. Разговорот е снимен краток период пред Jim Lee и група други автори да заминат од Marvel и да ја основаат својата стрип компанија Image Comics. Повеќе ТУКА. Уживајте!

Stan Lee