Мал Дисконтинуитет во времето и просторот-Премиера!

Краток филм на Гоце Цветановски чија премиера ќе се одржи на 14 април во Кино Фросина-Скопје.Проекции во 20.00 и 23.00 часот.
Ќе биде презентирана и изложба од стрипови и илустрации како и краткиот анимиран филм “Хансел и Гретел-вистинската приказна”.
Повеќе информации ТУКА!

дисконтинуитет